Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie spamuj.
Boruta Zachem została wytypowana przed prof. Krzysztofa Borowskegoi z SGH w Parkiecie jako spółka z sygnałem wzrostu na wykresie
https://www.parkiet.com/Inwestycje/301159901-Osiem-wykresow-pod-lupa-prof-Borowskiego.html
Boruta bardzo szybko awansowała na złotówkę i dzielnie utrzymuje ten poziom, w ostatnich dniach trwała bardzo delikatna korekta a teraz Boruta została wymieniona przez Profesora Borowskiego jako spółka z sygnałem do wzrostów na wykresie. Profesor określił, że jego zdaniem droga na 1.30zł uważa za otwartą, natomiast ja od siebie dodam, że opór na poziomie 1.30zł w przypadku pokonania otwiera drogę na 2zł. Każdy kto choć trochę interesuję się giełdą wie, że niedawno zagraniczny podmiot kupił obligacje i niezwiązany ze spółką podmiot zainteresował ponad 100 milionów złotych. Inwestorzy z niecierpliwością czekają na ujawnienie inwestora, a jednocześnie trwają testy technologii które są prowadzone wraz z amerykańskim gigantem rolniczym Perdue Agribusiness - Perdue to prawdziwa firma nr3 w stanach zjednoczonych w produkcji kurczaków boilerowych, przychody Perdue są liczone w miliardach dolarów. Perdue jest wymienione z nazwy. Ponadto technologią zainteresowany jest również właściciel marki Bakoma czyli BZK Holding. Również znajduje się to w ESPI a więc w oficjalnym kanale informacyjnym który podlega regulacjom prawnym.