~szerp

Słuchaj pan uważnie i ze zrozumieniem, ja nie osobiście nie znam tych ludzi, nie wiem jakimi nickami się posługują, wiem natomiast kto to jest ów JS, dlatego podłapałem temat, skoro jegomość powyżej tak zauważył to dlaczego mam mu nie wierzyć, ludziom należy ufać, a nie tak jak ty, tylko napadać na nich, tak więc zalecam więcej lodu na głowę i otrzeźwienie a na pewno zaświeci słońce.
Nie mniej skoro tak to ciebie wyprowadziło z równowagi, znaczy się miałeś, sprzedałeś i czekasz niżej by odkupić, innej opcji nie ma, gdyż nie ma tutaj bezinteresownych wpisów.......tak sądzę, bo jak takie są, to chyba tylko od kogoś, kto ma poważny problem ze sobą oraz czasem do zagospodarowania...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.