Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak wygląda to u Was, jakieś nowe ciekawe typy? U mnie tak: - Boruta da w tym roku zarobić (w którymś momencie pod 2 zł jak nie lepiej podejdzie. Dużo się tam dzieje, jest zainteresowanie spekuły do tego dużo 'gwiazd' forumowych się tam kręci. -Prairie gra pod arbitraż budząca ostatnio ogromne zainteresowanie. Ten tydzień może być bardzo ciekawy 20.01 Walne. Ryzyko bardzo duże, ale potencjalny zarobek jeszcze większy. Jakiś mały pakiecik polecam. - Mlsystem, cały czas chcę to mieć za dużą część portfela, ale wychodzi jakoś tak że ich nie mam. Trochę BMX mnie wstrzymuje, mam tu zdecydowanie za dużo, ale taka słabość :) Za parę lat na ML będzie grubo. Do gamingu nie mam do końca wyczucia, więc bez nazw. ale też jest tam trochę spółek zajechanych w zeszłym roku, które nie odbiły a odbiją.