Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
AT i świece na NewConnect? I to jeszcze na tak mało płynnej spółce? Serio bubu? Tutaj mając mniej niż 30 tysięcy zł albo 30 tysięcy akcji można narysować taką świeczkę jaką dusza zapragnie, w zależności od tego czy chcesz kupić czy sprzedać. Obwieszczam, że gdy siedziałem przy szklanej kuli, fusy po porannej kawie zaparzonej przez cygankę (piekny pan, ja powróżyć) powiedziały mi, że w styczniu poznamy szczegóły odnośnie inkubatora biznesu i dowiemy się co z tym Biotechem. Nie zdziwią mnie też roszady w akcjonariacie, tzn. że wejdzie ktoś z zarządu One2Tribe Sp. z o.o., trochę weźmie z rynku, trochę na umowę - jeśli bardzo zależy im na wejściu na giełdę na dobrych warunkach. Jako że to taki luźny, weekendowy wątek, to jeszcze pozwolę sobie mało merytorycznie stwierdzić, że JWA to spółka jakich na NC jest wiele: nic się nie dzieje z kursem przez kilka tygodni czy nawet miesięcy, aż tu nagle 40% do góry w jeden dzień. Jeśli cały NewConnect będzie nadal róśł, to i na JWA przyjdzie czas.