Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niezły ryzykant z ciebie kolego wchodzić tutaj na górce.
Ja wchodziłem tu pare razy od kwietnia i udawało mi się zarabiać, ale raz ugrzązłem tu na pół roku z kursem 48 zł i dopiero po mocnym uśrednieniu do 45 zł po wpakowaniu dodatkowych 50 000 zł udało mi się wyjść ( po wynikach spółki) , ale psycha mi wtedy mocno siadła widząc ciągle mocną czerwień na koncie i świadomością braku możliwości sprzedaży akcji ( wtedy wolumen bywał zaledwie po kilkadziesiąt tysięcy złotych obrotu dziennie:-(((
Ostatnio kupiłem mniejszą ilość akcji na dołku po 40 zł, ale wywaliłem po 45.
Teraz te 54 zł jest dla mnie kosmicznie niewiarygodne i nie wpakuję się już w te akcje - chyba że kieszonkowe paręset sztuk po mocnej przecenie.
Teraz wygląda to lepiej, obroty są większe ale obstawiam, ze to tylko chwilowo - może chorwaci teraz inwestują ale jakoś mnie już tu nie ciągnie a szczególnie po tej cenie. Brak płynności to jest koszmar inwestora- pamiętajcie.
Pozdrawiam inwestorów