~Labrador

Małe podsumowanie bredni, które wypisuje tu nieustannie mitoman. Od końca Fali B bessy stopnia cyklu na WIGu do bzdet o odbiciu martwego kota na serinusie, które miało nastąpić 9 grudnia, poprzez fatalistyczne scenariusze z 31 grudnia. Oczywiście, nie sprawdziło się nic. Uważajcie moi drodzy. Mitoman bywa czarujący, ale zawsze okzuje się, że jest wyśmienitym antywskaźnikiem.

• 31.12.2020 Ludzie na co wy jeszcze czekacie ? zmiana od tamtej pory: 26,09%

Ludzie na co wy jeszcze czekacie - za chwilę kopytami się nakryjecie.
Zaorzą was zabronują i tyle z tego mieć będziecie.

chodzik księżycowy

• Opublikowano przy kursie:  0,22 zł , zmiana od tamtej pory: 34,26%
Re: 31.12.2020 Ludzie na co wy jeszcze czekacie ?

Jest mi przykro, jak widzę w jakich tarapatach się znajdujecie, chociaż biorąc pod uwagę moje wpisy, ze 300 razy was ostrzegałem
z czym tak naprawdę przyszło się wam zmierzyć, a tym potworem jest Bessa stopnia Cyklu.
Niestety niewielu z was wie w ogóle co to takiego jest.

chodzik_ksiezycowy@wp.pl
Mogę jedynie napisać, że mój scenariusz na obecną chwilę zakłada, że dobiegła końca FALA B.

• 4 grudnia 2020 rajd Świętego Mikołaja- Wojtuś gdzie twoje jajaJest godzina 16.47 kiedy piszę te słowa.Od godziny kocica leży na betonie, jeszcze nie podskoczyła, ale powinna jutro podskoczyć.Wszak jak się padlinę wywali z 10 piętra, to chociaż nie żyje, to jednak podskoczy.Ta ten podskok zobaczyłem, a wy co nie ?wtorek 8.12.2020Fryderyk

• Autor: polonez_as-dur [31.179.113.*] 2020-12-21 13:27Opublikowano przy kursie:  0,23 zł , zmiana od tamtej pory: 27,43 Podskoczyło do góry trzy dni temu tylko raz, a byli tacy, co to już razem z Serinusem skakali i zapowiadali nie wiadomo jakie wzrosty.

• oto na Wigu dobiegła końca FALA B BESSY stopnia Cyklu
 stanowiąca wzrost od poziomu 35.588 do poziomu 57.219, który jestewidentną trójką. Jej zakończenie na  wykresie w interwale tygodniowym stanowi Spadająca Gwiazda, oraz Świeca Wysokiej Fali i obecnie należało by  się spodziewać szerokiego spadku o strukturze pięciofalowej.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.