Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
7 sesji do nwza. Fakt że sporo się dzieje na innych spółkach. Mam FON po 1.1 i P24 po 1.4, czysto spekulacyjnie. Ale tam tylko info o fotowoltaice poszlo i mam nadzieję kurs wystrzeli jak ciasteczka. A jak nie wystrzeli to i tak będę zarobiony, tyle że mniej. Ale tu na CDT mamy co innego, dwa projekty, jeden niszowy a drugi wyjątkowy w skali swiata, w dodatku za rok ma być już pierwsza gra, CDT da zarobić i to sporo ale raczej nie tak błyskawicznie jak na np. Kkh. Sugeruje trzymać, demo jednego projektu już lata po wybranych odbiorcach a drugi projekt powinien być gotowy w grudniu 2020, widać mają jakąś obsuwę ale w dzisiejszych czasach to norma, u mnie już połowa znajomych jest lub była na kwarantannie, a z domu wszystkiego nie załatwisz. Moim zdaniem niedługo też ruszymy, trzeba się uzbroić w cierpliwość.