~czekać

To jest bardzo ciekawe pytanie. Według jednych źródeł FF to 1,04%, albo 7% lub nawet 13% ale to ostanie można wykluczyć. To nam daje niecałe 0,5 M akcji, według drugich prawie 3,5 M. Zależy jeszcze ile liczymy, że jest łącznie akcji. Wszędzie pokazują, że jest ich 50,3 M, w raporcie pokazują prawie 47M ale wspominają jeszcze o 3,5 M akcji własnych posiadanych przez spółkę. Patrząc na wartość aktywów na akcje w raporcie, to do kalkulacji biorą niecałe 47M, chociaż też nie jest to bardzo dokładnie wyliczane. Niech mnie ktoś poprawi jak wprowadzam w błąd. Osobiście 0,5 M wydaje mi się też trudne do uwierzenia, jest to za mało, biorąc pod uwagę ile sam mam, a nie jestem żadną grubą rybą.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.