~CCCP

Nie było nie cały dzień. Wachlowałem papierami, m.in. GNB, nie miałem czasu. Ale po sesji pomyślałem, że zobaczę po sąsiedzku co u chłopaków. Może wynajęli kancelarię, podpisali umowę, może coś nowego wpadło do głowy,ogólnie pozytywne reakcje co do odszkodowania, pokrycia strat, itp.
A tu Mike75 i znów jątrzy, miesza, robi zamęt. Chłopie zacznij w końcu coś robić, tym bardziej pisałeś, iż nie miałeś papierów Idea. Kilka fdni wstecz zacząłeś opowiafać o zreszeniu, które powołałes, aby chłopaki zapisywali się i organizowali. I chciałem Wam pokibicować, bo kazdy z nas może stracić i nie wie kiedy. Może coś ciekawego, nowego przyszlo wam na mysl i pracujecie, działacie.
A tu nie, z Mike75 na czele dzielenie, róznicowanie, ten lepszy, tamten gorszy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.