Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki za życzenia. Przeanalizowałem elkopa i uważam że na tym dnie to już z kilka razy powinna wzrosnąć. Były do tego zakusy. Ale zawsze był jeszcze ktoś chętny żeby ją kupić i na niego czekali. I trwało to tak długo że będzie dobrze jak wzrośnie a jeszcze lepiej jak zejdzie na 12 groszy. W co szczerze wątpię bo chociażby polimex ostatnie miesiące też się męczył. I daje ostro w górę. Lepiej mieć elkopa teraz niż liczyć że będzie taniej. Mam akcje i się cieszę. Nie gram za wszystko tylko buduje portfel. Resztę akcji mam na plusach. Tylko elkop daje mi mizerny wzrost. W przyszłości będzie chodził po 1.2 PLN. I to mnie cieszy.