Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To nowi inwestorzy panikują. Większość starych siedzi cicho.
Dla wszystkich nowych inwestorów polecam wypowiedź Prezesa w sesji pytań i odpowiedzi. Naprawdę nie jest trudno zadać tam pytanie. Mimo wszystko Pan Łukasz Rosiński, jak powiedział jeden z inwestorów tutaj posypał głowę popiołem, zrozumiał błędy i chce się na nich uczyć. Dla mnie to też trochę mówi o nim jako prezesie.
Jednocześnie w jednym z wywiadów powiedział Prezes, że gra będzie po prostu okrojona i bez dotacji sobie poradzą.
Jak również w pytaniach i odpowiedziach, sam zadałem pytanie o emisję nowych akcji. Wystarczy poczytać ten wątek.
Jako, że jutro giełdy nie ma, już dzisiaj złożę Wam życzenia noworocznego. By ten rok 2021 był lepszy i bardziej zyskowny dla każdego z nas i byśmy się nie dali Covidowi.