Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spoko. Nic Ci nie doradzę bo sam nie wiem :). Ustawiłem się kilka dni temu z koszykiem i po 40zl chciałem dokupić. Kurs odjechał bez żadnego info na 65zl. Dodatkowo przed tym odjazdem, mądrale ze stockwatch zrobili AT i wskazywali sprzedaż ze wsparciami na 37 i 25 (!). Sam widzisz, nie ma mądrych. Giełdy nie opanujesz i nie przewidzisz. Jedyne na co masz wpływ to własne reakcje na zmiany kursu. I realizowanie planu na inwestycje /spekulacje. Pozdro.