Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
TO ŻE MÓJ WUJ WERNER von BRAUN BYŁ W NIEMIECKIEJ ARMII I WDRAŻAŁ PROGRAM RAKIETOWY V2, A NASTĘPNIE W USA W NASA BYŁ LIDEREM PROGRAMU SATURN 5, A TEN PROGRAM WYNIÓSŁ STATKI KOSMICZNE APOLLO NA KSIĘŻYC. A TO JUŻ 51 LAT TEMU BYŁO, TO NIEZNACZY ŻE TAKI NIKT, JAK WY SPECE OD AGORY MOŻECIE MNIE OBRAŻAĆ. ROZGRABILIŚCIE SPÓŁKĘ ZGODNIE Z PLANEM "BALCEROWICZA"??? JESTEŚCIE <0 TAKA PIOSENKA. NA ŁASCE RP I SANOWNEGO PANA SOROSA, TAKIE BADZIEWIAKI ŻE OD 20 LAT TYLKO SPADKI NA AGORA. I KOGO TY CHCESZ CIECIU POUCZAĆ? RODZINA BRAUN POCHODZI OBECNIE Z TERENÓW POLSKI PO II WOJNIE ŚWIATOWEJ, TO MOGĘ POWIEDZIEĆ CO O CIECIACH SĄDZĘ, MIOTŁA I ZAMIATAĆ CIECIE. Z 250 ZŁ NA 4,50 ZŁ I TAKIE NIC POUCZA???