Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie zamierzam juz dokupowac akcji, chce otrzymywac 1 zysku rocznie przez najblizsze lata.
Taki jest cel mojej inwestycji.
Pytam o co innego, 21 grudnia kurs nagle spadl z 31 na 16 zl.
Nagle, na poczatku sesji juz bylo 16zl , mimo ze nie doszlo do zadnych transakcji.
Wyglada jak jakies oszustwo, reczna manipulacja kursem, ale nawet nie wiem przez kogo.
Nie moge juz teraz sprzedac akcji za 2 miliony bo sa warte duzo duzo mniej, a obiecalem wspolnikom ze w kazdej chwili moga otrzymac z powrotem pieniadze. Wspolnicy sa mocno zaniepokojeni, poki co jeszcze ich uspokajam, ale w kazdej chwili moga przyjsc po pieniadze, a ja nie mam zielonego pojecia co sie stalo.