Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Może za ostro napisałem.Przepraszam. Ale te ponad 20 zł to wyglądają trochę życzeniowo, szczególnie w Twoich ustach. Nie przeczę, że nadzieje są rozbudzone. Zacząłem skupować w okolicach złotówki, pod przyszłe wezwanie. Liczyłem na 8, może 10 zł. W najbardziej optymistycznych wariantach na 15. Teraz sam jestem pełen wątpliwości. Według mnie 20 zł za akcję czyli 120 mln za Swiss to trochę dużo. Myślę,że Ty za długo przetrzymałeś na spadkach, a ja na wzrostach.