Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem, że wiesz co zrobić jakby trakcja nie zrealizowała planu :).. infoscan zaskoczył mnie bardzo, ale nie żałuję, bo kasę całą w allegro wsadzilem. PCF się jutro nie otworzy pewnie. Nie zrównoważą kursu, jak TKO będzie w kosmosie. Myślę że nie tylko Ty chcesz dokupić.:). Patrz jak się chłopaki z rządu obłowiły na jednym info o dywidendzie. Nieźle co? Jak patrzę na ten bananowy cyrk to coraz bardziej mnie to zniechęca. :(. Widzę że nadal wierzysz w Borute.... no ja nie wiem, poczytam cos więcej w święta na ten temat i może zrozumiem Twoje rozumowanie :)))).