Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sorry ale wy cały czas nie rozumiecie moich intencji. Zrozumcie, że ja też chciałbym żeby te akcje poszły w górę bo mam jak pisałem spory pakiet jednak wybaczcie, że powiem prawdę ale moje "obrzydzanie" czy naganianie przez innych na tym forum nic nie da jeżeli chodzi o kurs, bo niestety wszyscy tu jesteśmy za mali żeby zagrać w grę pana prezesa i funduszy, a tak naprawdę prezesa bo fundusze są tu ofiarami. To on rozdaje karty i decyduje gdzie jest kurs. Nikt też nie jest w stanie tego zmienić z grubszych, bo gruby nie jest głupi i wchodzi tam gdzie można coś zarobić albo wpłynąć na politykę spółki. Tu nie da się zarobić nic (chyba, że prezes będzie chciał), a wpływu na działalność spółki nie ma nikt i nikt nigdy miał nie będzie. Dlatego jesteśmy tak nisko i może tu być dużo niżej ale może też być bardzo wysoko (jak prezesowi będzie to na rękę) ale najprawdopodobniej będzie zjazd do końca roku do 1,0x zł może ciut niżej bo to jest cudowny papier do strat podatkowych. I jeszcze jedno, to jest tak naprawdę spółka rodzinna, a nie akcyjna, której Prezes swojego czasu w ostatnim momencie bańki deweloperskiej pod płaszczykiem bajońskich zysków wziął z emisji ponad 100mln. A teraz przez 13 lat pokazuje jakie miał intencje. Więc proszę was, ja nikomu nic nie obrzydzam ani nie mam intencji by kurs był nisko. Ja poprostu znam działania tego człowieka bo obserwuję spółkę od 2003 roku. Polecam wszystkim historię tego w co inwestował Pan Prezes, potem porównajcie to z jego hobby, zobaczcie jakie to dało efekty. I nic bym do tego nie miał gdyby na swoje zachcianki sam zarobił. Powodzenia