~wers

He he, no nie jeszcze, bo tu u mnie to raczej zero klimatu świątecznego. Czasem jakiegoś Mikołaja spuszczą z okna na sznurku i fajnie to wygląda z zewnątrz. Jakby się wspinał po elewacji i chciał włamać :). Fajna sprawa :). Jakiś zmęczony się zrobiłem po tym allegro. Sam nie wiem..... Świetna spółka do ogrywania. Duża zmienność, podoba mi się. Brakowało mi czegoś takiego na wig20. Gratuluję rozegrań Reznor. Sam czekam na Varsav, mimo wszystko. Ciekawe jak to będzie rozegrane na kursie. (?). Do 24 grudnia podobno mają dać znać. Jeśli podadzą to info odpowiednio wcześniej to myślę, że jest szansa na podjazd w okolice 3,5 a nawet ciut wyżej. Jakby nie było z tej kasy można by sfinansować prawie całą Arie... No zobaczymy. Zdrówko.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.