~Kpina

Po przeczytaniu projektu KO, którym przedstawicielem/ wnioskodawcą jest Pani Paulina Hennig-Kloska, nie wiem czy śmiać się czy płakać, gdy widzę poziom inteligencji "lewicy"... Projekt zakłada przesunięcie wymiany tradycyjnych kas o kolejne 12 miesięcy (dla przykładu z obowiązku podatników uwzględnionych do 31.12.2020, na dzień 31.12.2021) i nie uwzględnia, że 95% osób, których dotyczy ta sprawa, wykonało już ten obowiązek... czasami myślę, że ci z KO chcą zabłysnąć czym tylko się da, aby tylko się wybić przy kamerach... w głupocie na pewno już brylują, ale dodam, że tam chyba wezmą każdego; z ciekawości podrzucę to: https://www.sejm.gov.pl/Sejm9.nsf/posel.xsp?id=448&type=A OFICJALNA strona sejmowa, a tam jedna z posłanek KO, urodzona... zobaczcie kiedy... studiowała... zobaczcie gdzie (lub bardziej za ile $...) NEPOTYZM w biały dzień, a o jej oświadczeniu majątkowym na dole nie będę wspominał :p tacy ludzie zasiadają w KO, więc proszę się nie martwić. Kolejnych przesunięć, jak zapowiedziano 3 dni temu, nie będzie, a sam myślę, że nawet nie dojdzie do pierwszego czytania tego czegoś...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.