Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-12-13 o godz. 22:19 sandman76 napisał(a):
> Jak będzie okazja to czemu nie?
> Tyle że jestem już zapakowany gdzie indziej -trzeba będzie znów mieszać na stanie posiadania :)
> Promocje mają to do siebie,ze trwają rożny okres czasu - czasami dłużej, czasami krócej.
> Tymczasem zbliza się 18 grudzień a wskaźniki nadal bardzo dobre :)
Dzisiaj przyszła do mnie premia świąteczna, a skoro prezenty pod choinkę już kupiłem, to wziąłem 630szt po 2,74.
Nie mam ochoty czekać, czy spadnie jeszcze grosz dwa czy 5, bo chwila i może być w drugą stronę a wzrost szybko zrekompensuje ewentualny chwilowy ubytek wartości.
Poza tym i tak bym dokupił jakby było po 4,8-5 PLN, więc można powiedzieć, że jakieś 60% akcji więcej w tej cenie mam obecnie, także u mnie pełen luzik :)