Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupilem jeszcze tauron przy 2,18 z rana dzisiaj... nie wiem, jak wyjdzie, ale podobała mi się już dluzsza konsola przy 2,10-2,19 i stwierdziłem, że może to juz ten moment. Dzisian faktycznie wybiło do 2,30, ale jest tuz pod oporem 2,35, jeśli dobrze kojarzę to powinien być atak na 2,90 lub wyżej, a wydaje mi się, że wytaczająco dlugo już był boczniak. Nie pisałem wcześniej, bo to wstyd brac spolki państwowe, ale na krótki termin wydaje się dobry setup. Jesli jutro ogłoszą, że ma budować szpital albo inny syf to wywalam