Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wg mnie gra jest warta świeczki. Jest sobie jakas firmeka która od kilku lat coś obiecywała i nie realizowała planów. Większość straciła do niej zaufanie więc obroty były jak w warzywniaku. Czy ufać po raz kolejny? Wg mnie INC i plw nie wchodziłby w akcjinariat gdyby nie miały jakichś długofalowych planów. Może kluczem jest tu jednak pani B? Jak powszechnie wiadomo, dobrze jest mieć dojścia, znajomości... Dziwi mnie też ta oficjalna współpraca z GPW (tzn dziwi że akurat wybrali bitevil do tego). Wszystko wg mnie składa się na jakiś ciekawy projekt o którym nie mamy pojęcia i na który sobie oewnie poczekamy trochę czasu. Długi termin da zarobić - takie mam zdanie. Jeżeli widzicie jakieś duże minusy mojego rozumowania piszcie