~fanpli

huehue:
''Mam przykrą wiadomość. Platige oddał siedzibę na bunkrach. ITjest ulokowane w takiej odrestaurowanej budzie wraz z księgowością i w bloku. Tzw bunkier był wynajmowany i ze 2 lata temu oddali właścicielowi fortów.”Jechać na bunkry” przestało mieć sens.''
dla mnie to wcale nie jest przykra wiadomość
choć bunkier był klimatyczny to jednak nad głową miało się całe kłębowisko wszelakich rur
byłem tam na kilku walnych
i dobrze, że oddali - tam się czuli zbyt odjechani
poza tym to stare dzieje, jeszcze za czasów cfo gamrota
zdecydowała zbyt wysoka cena wynajmowanych bunkrów
teraz są u siebie, ze 100 m obok, wszystko ładnie wyremontowane, nowoczesny styl biurowy, a nie jakiś zamkowy i jest ok
po co jakieś bizancjum mieliby robić?
zdecydowanie wolę walne w ich własnej siedzibie i tyle...
ps> huehue - nie chcesz kupować akcji to nie kupuj, ale po co w kółko coraz to nowe argumenty wynajdujesz za tym, nawet jak powyższy?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.