Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dodam jeszcze, że choć polubiłem ten papier po tym, jak zobaczyłem jakie zyski wykręca przy tej wycenie (nie mówię tylko o zwiększonych zyskach z ostatniego okresu, spółka jest wzrostowa i zarabia coraz więcej już od wielu lat), to jednak papier nie ma za grosz szacunku. Wystarczy spojrzeć na Harper, fundamentalnie nie ma startu do Delko, ale ma ładnie zapakowane produkty i samo to wystarcza. A Delko? Robią naprawdę dobre pienądze, a nawet ich strona internetowa wygląda jak z lat 90. "Staroświeckie", wręcz "januszowe" podejście do prowadzenia firmy jest tu naprawdę doprowadzone do skrajności. Szkoda, bo naprawdę fajna firma z fajnym potencjałem. Pozdrawiam.