Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-11-27 o godz. 07:30 ~_olo_ napisał(a):
> Chyba albo wszyscy albo nikt.
>
> Nie oczekiwałbym za wiele, krawczyk już pokazał na co go stać.
>
> Nici z mediacji to wracamy do sprawy.
Też wszedłem ale nie liczę na coś.
Myślę, że Krawczyki chcą raczej zyskać na czasie i postawić się przed sądem w korzystniejszym świetle "próbowaliśmy mediować, naprawiać..." a nie realnie coś zwrócić.
Poza tym myślę, że to od razu upadnie, bo jest dużo poszkodowanych i nie wszyscy odeślą w terminie zgłoszenie. Na tyle osób zawsze coś tam komuś przeszkodzi. U mnie też niewiele brakowało - akurat nie było mnie w miejscu zamieszkania w tym czasie, odebrał ktoś z rodziny i oczywiście nie przeczytał.