~Ainuin

Ja mam nazbierane przed Babiną i po Babinie i teraz powyżej 3zł nie opłaca mi się kupować. Twoje pouczanie na temat zakupów za czasów Wojtka tylko utwierdza mnie w przekonaniu jak niski poziom merytoryczny sobą reprezentujesz (wiesz ile lat kręcił ten biznes ?). Poczytaj sobie sprawozdania i ESPI, za jego czasów. Pomyśl o okolicznościach przejęcia spółki i histrorii atywności zawodowej Dominika Staronia. A skoro wpadłeś robić kółeczka na "bankrucie" to może tym razem Ci wyszło, ale zazwyczaj kończą się takie zabawy sporą stratą. Podsumowując jeśli 200k Cię rusza naprawdę lepiej lokuj w CDP, JSW i inne stabilne biznesy, bo przyjdzie czas, że utopia się Twoje oszczędności życia i pozostaną tylko łzy. Na ściganie Wojtka to pewnie nawet podstawy prawnej zarówno z poziomu firmy jak powództwa cywilnego idę o zakład nie jesteś w stanie wyszukać..

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.