~antyfan

tez taki wniosek mi sie nasuwa, zamiast kolejnych inwestycji skracaja biznes. Gdyby chcieli bardziejh zaistniec to kolejne centra logistyczne nie tylko w polsce bylby w budowie i mieliby juz wlasna "serwerwnie" do obslugi sowjego biznesu i by jeszcze ja wynajmowali innym firmna a tu dywidenda i brak inwestycji. obecne poszerzenie asortymentu praktycznie "bezkosztowo" wiec cos jest na rzeczy. Nic tylko dodac ze Allegro musi zwiekszyc inwestycje jesli chce dotrzymac kroku amazonowi ktory oficjalnie w polsce jeszcze nie jest ale juz udostepnia jezki polski przy zakupach wiec generalnie testuja sytstem przed "inwazja". Wczesniej ktos plote puscil juz ze niby TiM negocjopwal z amazonem ale to wydaje mi sie tylko plotka byla, zreszta chyba wyczytna gdzies tu na bankierze. W kazdym razie gdyby tak bylo, i gdyby czyscili sie przed przejeciem to bedzie mozna jeszcze na akcjach TiMu dobrze zarobic. Mam zostawiony nieduzy pakiet sentymentalny wiec jeszcze chwile poczekam.
Na marginesie :) dodam ze przeciwko temu hipotetycznemu przejsciu :) przemawia co... EMISJA :) ale cale forum to burza mozgow i bardziej sugerowalbym sie wynikami i planami spolki niz plotuchami tutaj

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.