Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam, sorry za opóźnienie - weekend, tak widziałem info. No jestem wkurzony, za to co zrobił, tym bardziej, że miało nie być emisji. Plus całej sytuacji jest jedynie taki, że to PP tylko dla akcjonariuszy, wiec powiedzmy, że może być na nie popyt, ale żeby tak się stało musi się pojawić również info pod, co ta emisja - na czacie bylo o INM, wcześniej loT lub centrum B+R. Musi dac jasny sygnal dla rynku o co dokładnie się rozchodzi. Z pewnością dokupię PP byc może więcej niż to co mi przysługuje, bo faktycznie średnią będzie można łatwo zbić. Mam już spory pakiet na sofcie, wiec łatwo nie odpuszczę tej pozycji. Powinna być informacja, byc może pod to zagrają o rozliczeniu archiwów lub dadzą info o Innolot. Aktualnienoojawil się nowy projekt z terminem końcowym do 12.12.2020 dron do poszukiwania i analizy zasobów wodnych i energetycznych. Widac mają bardzo duże portfolio kontraktów rządowych, nawet trochę mnie to zastanwia, skąd taka masa - wiem, ze maja w tym doświadczenie i prawo zamówień publicznych, ale sporo tego wygrywają - ostatnio szpital... no nic dzisiaj widzisz, co się dzieje i raczej nie skończy się na jednym dniu, wiec lepiej wyczekać, niech spada niż teraz się pchać po akcje - inaczej jeśli masz ich mało, zeby zgarnąć PP, ale i tak trzeba być akcjonariuszem na 11.01.2021 wiec prawie miesiąc jest na handel