Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bądźmy szczerzy - nie neguje podejścia innych inwestorów - wiary s papier i rozwój. Rynek sprzyja borucie choć za wielkie oczekiwania były i spadło o 60-70%. Póki nie przebije 0,550 to ja powiem nawet śmiało ze z trendu wzrostowego papier nie wyszedł. Ja gram swoje wy grajcie swoje, po prostu wpisem badam rynek - oczekiwania sa na tyle duże ze będziecie trzymać na upartego bez realizacji w przypadku rajdu bo przecież 2,09 MUSI być ponownie. Nie twierdze ze nie bedzie, oby wam wbiło, ja mam dużo dużo TP niżej. Scenariusz z września o którym mowię zakłada zmianę kierunku na wykresie a teraz mowa o trzeciej fali pandemii w Polsce wiec z komunikatami ESPI Boruta może faktycznie skorzystać. W październiku przypadł szczyt i ATH, ale tam wykres wyglada po prostu jak świeca. No i solidna realizacja praktycznie konsolidacja na papierze odbywa sie dopiero od poziomu poniżej 80 gr. Aktualny poziom jest do podrzucenia małym nakładem. Ciakawa zależność ze pisze pro wzrostowo a naganiacze na up - mnie oczerniają.