Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie jestem Kolkowiczem. Wyniki finansowe tej spółki nie obronią i nie wiem czemu sie uczepiliście. Przychód powinien odpowiadać połowie kapitalizacji czyli jesteśmy 2x za wysoko na kursie. O zysku nie wspomnę. Uziwerzcie mi ze gra pod scenariusz pozwala mi kupować teraz, a wy wisicie już jakiś czas, nie twierdze ze mam najlepsze wejście ale średnia 0,671 wiec nienajgorzej . Nie mam nic do wyników bo sa przyzwoite ale ilość akcji i kapitalizacja nie sa po waszej stronie z tym argumentem. Spodziewam sie kilku ESPI w grudniu i wzrost kursu ale bądźcie realistami - jak bedzie pompka nawet 50% to kurs musi skonsolidować. Fakt nie przywiązuje sie do papiera, ale wejście w akcje najwcześniej wieńczy sprzedaż po 6-8 tygodniach. Ja tam rozegram pod scenariusz z jednym kołkiem. Zobaczymy czy sie opłaci czy nie.