~Normalny

Kazik - kłamczuszku . Jakbyś miał za grosz rozumu to Po pierwsze - Bart sam napisał i wyjaśnił z czego wynikała różnica w jego wyliczeniach i przyznał sie do błędu Po drugie - Medicofarma - matka , ma moce produkcyjne nie na 300-400 testów tylko na 2-5 mln włączając w to możliwości produkcyjne spółek tzw córek , nie znasz szczegółów umowy na produkcje wiec Twoja wiedza na ten temat równa jest wiedzy pierwszoklasiście idącego z tornistrem do szkoły Po trzecie. Znowu jesteś niedoinformowany bo Spółka w gruncie rzeczy skupia się na sprzedaży za granice, a w PL robi tak naprawdę reklamę produktu dzięki której już generuje zyski Po czwarte Inno jak napisałeś nie ma gotówki na produkcje i nadprodukcje, ale wróćmy do procesu Inno otrzymuje zaliczkę, przekazują ja Medicofsrma ( która według Ciebie tez nie ma pieniędzy ) i startują . To jest normalny model produkcji - proces bezpieczny. Nie wyrzucasz pieniędzy w błoto. Masz klienta - produkujesz. Kupowałeś kiedyś auto z salonu według swojego konfiguratora ? Pewnie nie , bo inaczej byś wiedział ze na auto się czeka a od ręki dostępne masz tylko kilka modeli. Po piąte . Covidax - szczepionka jest , ale w trakcie badań klinicznych na które zreszta brakuje pieniędzy i wcale się nie zdziwię ze po Lock Up 31.01 prezes sprzeda cześć akcji w celu jej sfinansowania , chyba ze nastąpi to z zysku ze sprzedaży testów bo to tez możemy założyć. Po szóste. TESTY na Covida nie są priorytetem tej firmy wiec nie będę kolejny raz pisał o tym bo każdy kto zainwestował pieniądze w ta spółkę wie na co czekamy. Po siódme. Nie twierdze i nie twierdziłem nigdy ze będzie tu drugi Mercator , ale patrząc z boku zupełnie neutralnie chciałbym aby każdy troll ( a będzie ciężko bo przecież Wam płaca za nagannie w tej chwili na spadki ) się zastanowił czy Test na Covida od Innogene jest złym produktem bez szans na sukces ? Czy mamy na ta chwile lepsze testy na świecie ? Są testy porównywalne Rt-Lamp ale dają wyniki 15-20 min. Mamy naprawdę rewelacyjny produkt ale dobrze wiemy ze układy rządzą się swoimi prawami , my takich układów u Nas w Polsce raczej nie mamy, ale nasi dystrybutorzy ? Ja wierze w spółkę i wiem, ze maja jeszcze swoje 5 minut, a nie odrazu Rzym zbudowali...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.