Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ida nie wiem. Nic nie muszę nikomu udowadniać czy jestem poważnym czy mniej poważnym. Haha Poprostu kupiłem pakiet i mam chęć zarobić jak każdy z Was. Spółka jest tania więc to kusi. Niestety nie wiem nic więcej. Proszę nie pisać jakiś scenariuszy ze scenariuszem słynnej bajki o żwirku i mchomorku. Tu są inwestorzy którzy posiadają takie pakiety a nawet większe. Więc się nie dopi... aj tylko wkońcu kup te akcje po 55 i zarób wkońcu coś. Tak nawiasem pozdrawiam Cię. Wyluzuj już. Nie wyprowadzisz mnie z równowagi.