Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ta przeklenta firma to OSZUSCI MNIE OKRADZIONO NA KWOTE OK 8.000 tys zł moje oszczędności i nabrano porzyczek na nie na kwotę 46.000 tys Euro i mało tego tak sa bezczelni rze wykorzystują dane osobowe skany dowodów kart i zdjęć tosamosci w celu werewikacji konta Global Makxis . To wszystko wykorzystali w celu nabrania porzyczek na moją szkodę. Bank twierdzi rze udostępniłem moje dane osobowe i nie widza podstaw do reklamacji bo maja swoje kodeksy prawne itp. . w naj gorsza pandemie co człowiek liczy każdy grosz . A tu proszę cyk porzyczki namnie .Praca sezonowa przez aince biuro czyli pośrednik który wynajmuje pracownika na sezon i nie ma stałego źródła dochodu oraz pełnego wymiaru godzin od danej firmy itd. jestem bez pracy i probuje coś znaleźć nie karzda firma zatrudnia pracownika powod Cowid19 .A banki proszę bardzo udzielają porzyczek na kwoty od 60.000 tyś ł do 208.000 tys zł . Oszusci maja eldorado Banki zacieraja ręce bo ktoś musi spłacać czysty interes na idiotach i naiwnych ludziach . Coś tu mi nie gra to nie jest jakaś Kowalski który okrada człowieka w biały dzień . Zgłosiłem na policje . wczeto śledztwo art.286. S1 KK. Muj stan psychiczny oraz fizyczny na pograniczu wytszymalosci . Jeżeli czyta to Aleksander Bis analityk ( tak się określił ) dobry jestes w te klocki i twoja grupa oraz dyrektor SZEF ja to ująłeś. mam nadzieje rze cie czlowieku spotkam pogadamy se w cztery oczy cwaniaczkun karma wraca . Jeśli jest więcej osób poszkodowanych zbierzmy się i zgłośmy to w telewizji np .interwencja tszeba oszczec ludzi .oni maja teraz czyste eldorado banki tez zacieraja ręce dzis rozmowa z kierownikem banku . Dala mi do myślenia jedna rzecz . Ja jako klient banku kilka lat który splaca sfuj jeden kredyt mam wyrobiona chistorie i na tej podstawie mogą udzielac porzyczek do kwoty ok 100.000 tys zł i zmieniło to się nie dawno . Czyszby Global maxis miał coś wspólnego z Bankami ? Pan Aleksander Bis analityk coś wspomniał nie ma rzeczy nie morzliwych tylko tszeba chciec . Tszeba zatrzymac ta pendzaca lokomotywe z oszustami