Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jakoś nie mogę się zgodzić i co do kursu i co zainteresowania Spółką.
Wszystko zależy jak na to spojrzymy:
1. w ciągu 6 miesięcy kurs wzrósł o 178% - mało?; (ja to co zebrałem w ciągu ostatniego pół roku, sprzedałem wczoraj, dużo większą część trzymam);
2. obroty naprawdę przyzwoite, w ostatnich miesiącach - przecież to nie jest Spółka z WIG20, to jest NC, pamiętam czasy gdzie obrót był na poziomie kilku szt dziennie, lub zerowy;
3. co do zainteresowania Spółką - niech rośnie sobie w takim tempie, bez sztucznych podbitek i spekuły