~Alexx

I co, uciął ktoś stratę przy tym 65 jak pisałem? Nic się nie zmienia, zejście na 48 znów było murowane.

Grajcie tak jak pisałem w poście, dawali infa i rosło po 10% i potem spadało od razu, kupujecie, sprzedajecie, czekacie niżej.

Tak na chłopski rozum, wszystkie te infa były już w cenie. Max potencjału to były te widły na 96 albo 98,6 których widłowy nie puścił na 100 PLN. Jak słuchałem tej konferencji i padło słowo UEFA to nagle z prawej wyczyścili za 10 milionów PLN, to był ten impuls. Wszystko, co publikują było już wykorzystane pod długoterminowy wzrost.

Tak się też zastanawiam, czemu tak zwalili sprawę i dopiero w listopadzie zaczęli działać z testami. Powinni domknąć wszystko w lato. Testy stają się bezużyteczne, skoro będą chcieli zaszczepić wszystkich w 1 kwartale 2021. Oni też mieli prace nad jakąś szczepionką, i co dalej z tym?

Widzicie jakie proste rozumowanie? Mnie tam nie obchodzi co się z tą spółką dzieje, ale za pomocą zwykłego logicznego myślenia dochodzę do takich wniosków, co ma odzwierciedlenie w kursie.

Jak pisałem nie ma co siedzieć na bankierze, tu od 10 lat są sami naganiacze, trolle albo porażki życiowe w kwestii zarabiania. Ktoś pytał, gdzie zatem się przenieść. Polecam ogólne grupy na fejsbuku, nie ma tam anonimów i jak ktoś dodaje post, to wiecie kto to jest. Aczkolwiek te grupy tylko są dobre dla ludzi grających do 100 tys. na krótko albo inwestujących do 0,5 mln.

Znikam już na stałe, bo tu mnóstwo robactwa, zwłaszcza wyszło dużo przy okazji spadków, i nie tylko tu. Powodzenia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.