Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Reznor, jestem ciekaw jaki wynik Kubica wykręci. Na moje to myśli o zjeździe do pitstopu. Może to będzie dobra okazja, żeby znowu zatankować.
Cena za tonę węglą widać, że stabilna. Okolice 60$ raczej stabilne. Nawet po korekcie. Jak zacznie się dobra promocja po nowym roku, to cena za tonę wzrośnie.
Dzisiaj załadowałem zapasy na statek Kolumba. Patrząc na mapę, myślę, że czas wypłynąć i zbadać morze północne. Liczę na krótką, ale owocną wyprawę. Jeżeli jakimś cudem przekroczymy 73-74ty południk to zacznę myśleć o powrocie do portu. Ale kto wie, może popłynę dalej po lepsze skarby.
Wers, "Politechnik" się skończył, ale pojutrze będę miał "Poradnik Spelologizny" :).
"Miś"