Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oj to krótko siedzisz, ja tu jestem kilka lat i czekam na swoje, taki masochizm;)
A tak serio, od jakiegoś czasu już mamy impulsy i sygnały odwrortu, dzisiaj sesja ładna ale ktoś 30 sztukami akcji zjechał...
jak to na Verbum, trzeba spokoju i cierpliwości, ja liczę na sukces protezy, a przy takim FF jak tutaj mamy to może być ciekawie
Może nie grubo, ale na teraz 7-8zł mnie ani troszkę nie zdziwi, a jesli by proteza okazała się strzałem w dychę to ...hmmm
możesz mieć rację;)