Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spółka bardzo perspektywiczna, ten rok jak i kolejne zapowiadają coraz większe przychodzi, spolka sama widzi, że musi wejsc w bardziej rozbudowane gry, zeby mieć coraz większe zyski. Jesli ktoś chce wejsc na NS to tylko przez FORka dlatego, ze maja układy w Nintendo, co z resztą widac. Plan na przykrzy rok jest pokonać samo Nintendo i wskoczyć na nr 2 w top globalseller. Aktualnie jest nr 3. Patrzac na dynamikę sprzedaży tej konsoli to juz pokonała ps4 i Xbox ilością. Dosatkowow bodajrze od czerwca tego roku FOR otrzymal certyfikacje na konsole PS. Wystarczy spojrzeć raporty i tyle. Spolka niedowartościowana, byc może dlatego, że jeszcze niezbyt popularna. Maja dobrą dywersyfikację przychodów, koleje duze IP w drodze - podobno największe w historii spolki. Kurs aktualnie gnojony. Dobieralm ostatnio sporo, ale narazie się wstrzymuje z kupnem z uwagi na dużą juz wagę w moim portfelu. Na longa na pewno się nje zawiedziesz. Podoba mi się podejście prezesa Dębiskiego - wchodzi w tytuły niekoniecznie popularne, ale dochodowe, spolka ma zarabiać i to robi. Teraz uwaga remake, które robią/bede publikować w przyszłym roku juz zarobily, czemu - bo juz sa licencje za nie opłacone, które zapewniają budżet na każdą grę z osobna. Czemu teraz leci... cóż moze brak dużego tytułu, który by przekonał popyt do ataku. Ja wiem jedno to będzie moja najlepsza inwestycja za 2-3 lata dla mnie. Od pewnego czasu mam też megapixel w portfelu, ale czekam na IPO, które ma nastąpić w 1Q21 zobaczymy. To jest moje spojrzenie pokrótce o spółce, ale musisz sam byc pewny spolka nie należy do tych szybkich i niestety rozwój wymaga czasu. Jestem od 4 lat czy nawet ponad i nie żałuję, od przyszłego roku możliwa również dywidenda. Pozdro i dużych zysków