Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Większego malkontenta niż założyciel tego tematu to chyba już nie ma. Nie miałeś kasy żeby uśrednić to jesteś sobie sam winien. Przez kilka lat zgarnąłem dywidendy, jestem na sporym plusie i nadal jest mi szkoda sprzedać tę spółke w obliczy kolejnej dywidendy (fakt groszowej, ale zawsze) czy skupu akcji własnych i wcale nie najgorszych prognoz w obliczu kryzysu spowodowanego covidem, który dotyka wszystkie firmy.
Co jest problemem? To, że firma rzetelnie wywiązuje się z obowiązków informowania rynku?! Pewnie jeszcze większy powód do narzekania byłby gdyby raport ukazał się z poślizgiem bez uprzedniej informacji...