Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-11-15 o godz. 20:44 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
> Dnia 2020-11-15 o godz. 20:37 ~Paweł napisał(a):
> > Dnia 2020-11-15 o godz. 20:35 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
> > > Dnia 2020-11-15 o godz. 19:48 ~Paweł napisał(a):
> > > > to nie słuchaliśta i teraz mata. Wolita w mrocznym średniowieczu kroczyć. biada powiadam, biada
> > >
> > > Paweł z bubeldyma jest takim afroinwestorem, że nie zauważył mojego krytycznego stosunku do ITL!
> > >
> > > Rado to oddzielna tragedia:
> > >https://www.bankier.pl/forum/temat_nie-wytrzymalem,39548909.html
> >
> > Wystarczy że zauważyłem twój wcześniejszy entuzjazm i nie zdrowe reakcje. To mi wystarczy.
>
> Wiem, masz małe wymagania intelektualne, bo jakoś trzeba się rozumieć. Co nie?
> A propos - "niezdrowe" pisze się razem.
> Może poderwiesz jakiegoś gimnazjalistę, więc nie spal okazji.
>
Mam twoje akcje BLO na których jestem, kilkaset % do przodu. Pajacowałeś łażąc za mną po forach plując na moje spółki. Tym czasem jestem do przodu i nie tylko do twoich inwestycji ale do swojego kapitału bo ty do mnie i do swojego kapitału jesteś głęboko w d... Dawno robię sobie wolne od Bankiera ale jak widzisz zaczynam się nudzić i możesz być pewny że jak się tobą zajmę to nic po tobie nie zostanie, Puki co pracuj dalej