Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-11-15 o godz. 10:52 ~Romek napisał(a):
> Tak! Odrąbalem sobie juz prawą ręke i wybilem oczy! Posty pisze zw mnie siri.
> > Tez zdrowia bracie Izajaszu zycze! I uwazaj na wilki w nomen omen Owczej skorze!
Właśnie z nimi piszę!
A na serio:
To co napisałeś to istota starotestamentowego Odkupienia! Wyrazy uznania, albowiem poświęciłeś coś aby mnie ostrzec.
W naszym zapyziałym, katolickim rozumieniu pojęcia Odkupienia, wpojonym nam przez Organizację Wyzysku, jest to akt poświęcenia, świadomej straty za grzechy. Swoje lub cudze.
Guzik prawda. Odkupienie to starotestamentowy nakaz wykupienia członka wspólnoty wyznaniowej lub jego ziemi z rąk obcych!
Organizacja Wyzysku zaimportowała tę powszechną i szanowaną wtedy ideę na cele marketingowe i podpięła to pod targi z Szatanem tylko po to, aby całą ludzkość umieścić po stronie "Wn".
Wiem, że Baja/Owca/Ola/Ewa/Marek/... to grupa sprzedająca w bramie dolary malowane przez dzieci z Bangladeszu.
Dlatego działają na takich spółkach jak ITL, bo tu zaglądają inwestopory, które widząc jak Orlen/PGNiG podnosi się ze spadku, weszły na ITL bo zobaczyły spadek. I ich ogrywają.
Wiem.
Byłem tu chyba piąty raz w swojej historii w nadziei na "RUN, Forrest! RUN!
Ale jeśli Covid nie jest w stanie tego ruszyć, a prezes maluje się na W.I.Lenina to ja wysiadam, a wątpiącym polecam poświęcić 500$ na poznanie kto siedzi w Xanthippe Investment, bo po nazwie twierdzę niemal na pewno, że to nie Grek.
A jeśli nawet, to wzorem poety "nie ufajmy Grekom, nawet gdy przynoszą dary!"
.