Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego ile może urosnąć CRJ?XTB spółka zapakowana przez całą giełdę jest potencjał tylko czy zostanie wykorzystany?A Teraz porównajmy to do mojego Jujubee.Spółka zebrana z samego dna.Czekamy na grę.Jeśli chwyci potencjał nawet 1000 procent.Średnią mam o wiele niższą niż cena aktualna.Coalenergy kolejny śmieciuch.Z potężnym ORGR i rysującym się spodeczkiem.Zakres wybicia jak wszystko pójdzie dobrze grubo ponad 1000 procent.Hgames dwie gierki do końca roku.Myślę że leciutko 10 zł zrobi.Kupowałem to po 2 zł.Ale poszły jeszcze kółeczka więc tak naprawdę mam znacznie taniej niż po 2 zł.A co do Tomiego to miał to po 1 zł za cały swój kapitał i sprzedał za 7 zł.I teraz jest ze mną na Jujubee.Więc reasumując spółki po wzrostach omijam szerokim łukiem.Wolę zbierać śmieciuszki.A jest kilka perełek że stajni Januarego i Górskiego które dopiero czekają na swój czas i bardziej tam bym się skłonił do kupna akcji w dołku i poczekał na jazdę podobną do Columbusa lub Oml.