kwfx

Sprawdź dziś (12.11.2020 r.) spotkanie online poświęcone obrazowi, który na zawsze powinien pozostać jako wzór do poszukiwania, gdzie leży problem w moim tradingu, w jakim obszarze mam popracować, żeby trading był sensownie poukładany.

Pytania, na które poszukamy odpowiedzi: 

• Szkolić się, czy się nie szkolić? - Oto jest pytanie.
  • Strategia – Co? Gdzie? Jak?
  • Money Management – a komu to potrzebne?
  • Tabele strat i zysków? - pierwsze słyszę! 
  • Dziennik tradera- wróg numer jeden!
  • Po co mi psycholog? Przecież jestem normalny.

Dołącz do rozwijających się traderów i zapoznaj się z powyższym zagadnieniami na webinarze. Spotkanie online odbędzie się w czwartek, 12 listopada 2020 r. o godz. 20:00. Rejestracja jest darmowa, ale lepiej nie zwlekać z uwagi na ograniczoną liczbę dostępnych miejsc.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.