Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spółka jest mało znana. Osobiście sam się dowiedziałem o niej dopiero jak pojawiła się możliwość podłączenia internetu w technologii światłowodowej i po przeczytaniu opinii na ich temat byłem bardzo sceptycznie nastawiony. Mimo wszystko znajomy zaryzykował i po pół roku używania miał tylko jeden przestój w dostawie internetu na 15 minut. Po zaczerpnięciu opinii jego jako klienta zadzwoniłem do spółki dowiedzieć się dlaczego mają takie słabe opinie i okazało się że jest to spowodowane tym że ludzie podpisują umowy na potęgę ( chodzi o podmiejskie miejscowości ) a spółka nie jest w stanie aż tak szybko podłączać nowych użytkowników. Pomimo wszystko również podpisałem umowę na 280MB za 65zł około pół roku temu i jestem bardzo zadowolony. Śmiga jak złoto gdzie Orange proponował max 20MB. w podobnej cenie. Po tych wszystkich doświadczeniach stwierdziłem że spółka ma ogromny potencjał zarobkowy i dlatego też zainwestowałem w mały pakiet z myślą że na 90% na niej zarobię. Osobiście polecam bo jak sami zobaczycie raport to będziecie przekonani że warto. Ps. Orange ani żadna inna spółka nie chciała ani NIE MIAŁA nawet w planach podłączenia internetu światłowodowego na przedmieściach dlatego tym bardziej systematycznie będzie rosła grupa abonamentów w spółce. Pozdrawiam.