Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hej Wers no to faktycznie odpadłeś no, ale swoje wyciągnąłeś wiec bylo warto :) na pcc jestem, powiekszylem nawet pakiet na ostatnich spadkach, stąd się pytałem mniej więcej do ilu widzisz spadek, chciałem zweryfikować swoje spojrzenie na walor, stąd Ciebie zapytałem. Dono kupiłem przed wynikami, ale nie jakiś ogromy pakiet. Narazie trzymam i jesteśmy zadowolony. CDR i Columbus tez trzymam narazie nie sprzedaje, jak widzę co chwile reklamy na cyberpunka na autobusach to widzę, że poszli mocno w marketing dlatego spodziewam sie przebiciach ostatnich szczytów przed premierą, reszta się zobaczy tez się ruszyła w końcu CLNpharma trochę na fali OAT, wiec narazie nie wychodzę z papieru, jak dla mnie jazda dopiero się rozpoczęła na północ.