Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
gram sobie spokojnie DT na kryptowalutach mnie się nigdzie nie śpieszy na nvv w tym roku jestem defakto już zarobiony nie potrzebuje się wkręcać w jakieś memy jakieś emocjonalne stany ,które będą powodować ,że będę działał pod wpływem emocji nie potrzebuję wpadać w żadne fomo mam swój plan działania ,który sobie realizuje ... naganiacze też mają swój plan działania na gonić jak najwięcej ludzi dzięki ,którym zarobią jak najwięcej pieniędzy dlatego nie ma co się szarpać i kopać z koniem trzymać pozycję i się nie dać skopać przez naganiaczy " ala" (podkarpacie ) pozdr.