Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ale kozak. naprawdę inwestujesz w pożądne spółki? a jakie to jesli mogę spytać? co do excellence to jedna z wielu spółek które podejmując zmianę kierunku trafiły na dobry grunt. covid i jego następstwa stworzyły nowy rynek wiele firm taki nurt poprowadził wiele spółek na wyżynyu swoich możliwości. z tego co widzę to rozważasz zakup akcji tej spółki ale twoja przezorność kłuci się z chęcią zysku. żeby była jasność ,mam doświadczenie w tzw. ,,kovidówkach'' ponieważ zarobiłem już w tym roku na biomaximie ok 40% a na biomas 120% a i ex da zarobić. zapewne jesteś zorientowany że ostatni okres to solidne zakupy kilku ,,grubasów'' więc jest tylko kwestią czasu jak zechcą delikatnie pomóc popytowi wśród tzw ,,ulicy'' czy będzie tutaj ,,winda'' na 1,2 lub 3 złote to tylko kwestia ich potrzeb i możliwości . exc to obecnie spółka w której zakręcic kółko to tak jakby rozkładać parasol ogrodowy w odbycie. moim zdaniem dochód na tym papierze to tylko kwestia cierpliwości. cenię sobie każde rozsądne zdanie ale nie znoszę półmózgów więc powyższe forum czytam wybiórczo. twój wpis mnie zaciekawił stąd pozwoliłem sobie na odpowiedź. pozdrawiam