Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak dla iformacji -dla Was. Ja sprzedałem 0d 2,92 - 2,99 ale ostatnio brałem 0d 2,77 do 2,86 tzn. w tym roku . Zredukowałem cenę grubo poniżej 3 zł. średnia moja zakupu. Nadal mam sporo czyli to co mam mieć. Jak zanurkuje poniżej 2,80 znowu będę ostro brał ,żeby WYLECZYĆ głupotę. Tak działam cały czas dokupię np. 10 000 a później sprzedam jak cena podskoczy - wystarczy 2-3 %. Wszystkie zlecenia po 5000 / 10 000 i wyższe są zawsze moje !!!, W drobne się nie rozmieniam. Do " Guz " tak masz na nazwisko ??? pytam bo ja też Guz ! może jakaś rodzina ???. Pozdrawiam.