~jack

Spadek wartości syfa to - 96 % napisz te bajki długofalowym Inwestorom. JA tutaj jestem od początku - moje szczęście w nieszczęściu to reduksja kupna na pierwotnym około 98 %. Przez te wszystkie lata zarobiłem na joSSku bo cały czas kupuję / sprzedaję - uśredniam itd. Mam dużo a kurs poniżej 3 zł. mam - tak więc sikam na ten cyrk. Cena akcji to kpina i jakaś ściema. PROKURATOR / SĄD I URZĄD SKARBOWY potrzebny natychmias a bawidamek do kryminału. Tyle w temacie o tym SYFIE na syfami. Gdzie dywidenda ?. Gdzie kasa z tych wszystkich lat ??? było wcześniej tylko na PLUS ! duży +++

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.