Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
C/Z w aktualnym momencie nic nie znaczy.Masz panike i negatywny sentyment.Sentyment sie odwroci,spolka pokaze wyniki wtedy bedzie mozna dalej rozmawiac.Zobaczymy po wynikach czy to balon:) ja na nic nie naganialem wiem nie bede sie wypowiadal za innych.Trzeba sobie zadac pytsnie czy to spolka warta ryzyka i tyle.Jak wroci do bazy to sam bede mega rozczarowany.Nie bawi mnie jak inni traca.Wrecz przeciwnie.Doskonale wiesz,ze sytuacja moze sie odwrocic w jedna sesje.Jeszcze 2 tyg